Lalee Prestige Vloerkleed Outlet

Lalee Prestige Vloerkleed Outlet
€ 279,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Wollen vloerkleden zorgen voor een natuurlijke sfeer in je woonkamer. Vooral bij een houten vloer komt een wollen vloerkleed heel goed tot zijn recht. Ben je ook zo gek op wol? Dan is het Vloerkleed Prestige Outlet echt iets voor jou. Het vloerkleed is ontworpen door het bekende meubelmerk Lalee.

Bovendien is het vloerkleed met de hand geweven wat zorgt voor een speciaal gevoel. Het tapijt is gemaakt van 100% hand gesponnen wol en heeft een kantoenen onderkant. Verder heeft het Vloerkleed Prestige een polhooghote van 9 mm. waardoor het vloerkleed onderhoudsvriendelijk is. Dit is een schoon showroommodel.

Bruto gewicht20 kg.
KleurPRE 650 Zilver
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% Wol , Handspoon Wool
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte0.9 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!