Lalee Prestige Vloerkleed Outlet Terra 160

Lalee Prestige Vloerkleed Outlet Terra 160
€ 279,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een warm oranje vloerkleed dat zorgt voor sfeer in de woonkamer. Het Vloerkleed Prestige Outlet Terra 160 is een prachtige aanvulling op je inrichting. Dit model kan heel mooi gecombineerd worden met houten meubels of vloer. Het meubelmerk Lalee heeft dit vloerkleed ontworpen waarbij veel aandacht is besteedt aan de productie.

Zo is het vloerkleed volledig uitgevoerd in wol waardoor het model een natuurlijke look en feel heeft. Het wol is hand gesponnen en het vloerkleed zelf is eveneens handgeweven. De onderkant van het Vloerkleed Prestige Outlet Terra 160 is afgewerkt middels katoen.

Bruto gewicht20 kg.
KleurPRE 650 Terra
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% Wol , Handspoon Wool
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte0.9 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!