Lalee Prestige Vloerkleed Outlet Terra 120

Lalee Prestige Vloerkleed Outlet Terra 120
€ 149,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Oranje is een kleur waar niet veel mensen direct aan denken als ze gaan inrichten. Toch kan een oranje kleur zorgen voor heel veel rust in je woonkamer. Vooral bij houten meubels of vloer komt een oranje vloerkleed heel goed tot zijn recht. Het Vloerkleed Prestige Outlet Terra 120 is dan ook echt een must-have.

Dit wollen vloerkleed is handgeweven. Het materiaal is hand gesponnen waardoor het vloerkleed een natuurlijke look heeft. Verder heeft dit oranje vloerkleed een katoenen onderkant en een poolhoogte van 9 mm. Het tapijt is gemaakt door het meubelmerk Lalee.

Bruto gewicht20 kg.
KleurPRE 650 Terra
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% Wol , Handspoon Wool
Breedte120 cm.
Diepte170 cm.
Hoogte0.9 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!