Lalee Prestige Vloerkleed Outlet Rood

Lalee Prestige Vloerkleed Outlet Rood
€ 279,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een wollen vloerkleed voelt heerlijk aan en zorgt voor sfeer in je woning. Het meubelmerk Lalee heeft daarom dit comfortabele vloerkleed op de markt gebracht. Het Vloerkleed Prestige Rood Outlet is gemaakt van kwalitatief wol. Dit vloerkleed heeft een hele mooie rode kleur. Door de verschillende tinten rood is het vloerkleed ook een tikkeltje speels.

Voor dit vloerkleed is 100% wol gebruikt, de onderkant is afgewerkt met katoen. Het Vloerkleed Prestige Rood Outlet is handgemaakt met hand gesponnen wol wat het karakter van dit model onderstreept. Dit voorraad model gaat uit de collectie en wordt daarom met korting aangeboden.

Bruto gewicht20 kg.
KleurPRE 650 Rood
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% Wol , Handspoon Wool
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte0.9 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!