Lalee Prestige Vloerkleed Outlet Beige

Lalee Prestige Vloerkleed Outlet Beige
€ 419,00

of per maand vanaf € 9,18

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met dit bijzondere vloerkleed haal je de luxe in huis! Dankzij de lichte kleur past het wollen vloerkleed heel goed op een donkere, houten vloer. Maar ook lichte meubels laat dit vloerkleed nog beter tot hun recht komen. Het Vloerkleed Prestige Outlet Beige is van het meubelmerk Lalee en gemaakt van wol.

Het wollen vloerkleed heeft een poolhoogte van 9 mm. waardoor de woonaccessoire laagpolig van structuur is. Bovendien is het vloerkleed handgeweven met hand gesponnen wol. De onderkant van het Vloerkleed Prestige Outlet Beige is afgewerkt met katoen.

Bruto gewicht20 kg.
KleurPRE 650 Beige
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% Wol , Handspoon Wool
Breedte200 cm.
Diepte290 cm.
Hoogte0.9 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!