Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Lalee Pirates Kindervloerkleed

Lalee Pirates Kindervloerkleed
€ 44,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met dit leuke vloerkleed worden de slapeloze nachten van je kleine een stukje aangenamer. Het kindervloerkleed is erg zacht waardoor hij niet alleen voor je kleine maar ook voor jou erg comfortabel is. Door de hoogwaardige materialen kun je op het Vloerkleed Pirates bouwen en genieten van een warme en huiselijke kinderkamer.

Zoals de naam al zegt is het Vloerkleed Pirates voorzien van stoere piraten, een echte schatkist en een gevaarlijke piratenboot. Het design tapijt bevat alles om een glimlach op het gezicht van jouw kleine man te toveren. Door de 3D structuur van het vloerkleed vallen de afbeeldingen extra goed op wat voor nog meer gezelligheid zorgt. Richt de kinderkamer of de speelplek compleet in met dit stoere vloerkleed en geniet elke dag van jouw inrichting.

Het warme kindervloerkleed is met de hand geweven en volledig uitgevoerd in 100% PP Heatset-Frisée. De kwalitatieve materialen garanderen een lange levensduur waardoor je eindeloos kunt genieten van je aankoop. De diepe kleuren geven dit tapijt een extra luxe uitstraling waar je niet omheen kunt. Je kunt het Vloerkleed Pirates met zowel hoogglans witte meubels als houten meubels combineren waardoor het inrichten van de kinderkamer heel eenvoudig is.

Door de laagpolige structuur is het design vloerkleed prima geschikt voor in de kinderkamer. Zo trekt het tapijt weinig stof aan en kun je hem gemakkelijk schoonmaken. De polhoogte van het Vloerkleed Pirates is 13 mm. en het gewicht is 2.500 gram per vierkante meter. Ondanks de lage pollen is het blauwe kindervloerkleed wel erg zacht en comfortabel. Hierdoor creëer je niet alleen een stukje gezelligheid in de kinderkamer maar ook een stukje huiselijkheid.

Het Vloerkleed Piraties is uitgevoerd in blauw waardoor hij prima geschikt is voor in een stoere jongenskamer. Het blauw is gecombineerd met vrolijke kleuren en strakke lijnen. Hierdoor heeft het design tapijt een modern tintje. Maak van de kinderkamer een stijlvolle plek met dit blauwe vloerkleed en zorg ervoor dat je kleine zich op zijn gemak voelt.

Leverbare afmetingen:

  • 100x150 cm.
  • 133x190 cm.
Bruto gewicht6 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% PP-Heatset-Frisee
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!