Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Lalee Palas Vloerkleed

Lalee Palas Vloerkleed
€ 54,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Verander de sfeer in je interieur met dit design vloerkleed ontworpen door Tulp Home Colection. Het laagpolige design vloerkleed is slijtvast en gemakkelijk te stofzuigen.

Palas vloerkleed is gedetailleerd met zilverkleurige metaalgaren voor een glamour effect. Het design vloerkleed is verkrijgbaar in verschillende dessins voor elke woonsmaak. Voor elke ruimte in je interieur is wel een geschikte maat te vinden tussen de verschillende afmetingen die leverbaar zijn.

Specificaties:

 • Poolhoogte is +/- 12 mm.
 • Gewicht per m² is +/- 2.800 gram
      Bruto gewicht20 kg.
      Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
      Materiaal100% PP Heatset
      Breedte0 cm.
      Hoogte0 cm.

      Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

      Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

      Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!