Lalee Olymp Vloerkleed Outlet

Lalee Olymp Vloerkleed Outlet
€ 259,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een vloerkleed om in weg te kruipen! Zo ziet en voelt dit hoogpolige vloerkleed aan. Het Vloerkleed Olymp Outlet heeft een heerlijke structuur en is gemaakt van super soft micro polyester wat het tapijt nog zachter maakt. Het bekende meubelmerk Lalee heeft dit zachte vloerkleed ontworpen.

De pollen van het vloerkleed vormen een leuk 3D-effect en zijn tussen de 15 en 38 mm. hoog. Het tapijt is handgemaakt en uitgevoerd in polyester. Door de verschillende bruintinten past het hoogpolige Vloerkleed Olymp overal bij! Dit is een schoon showroommodel welke in onze showroom heeft gehangen.

Bruto gewicht13 kg.
KleurOLY 550 Beige
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% Polyester
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte4 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!