Lalee Neo Vloerkleed Outlet

Lalee Neo Vloerkleed Outlet
€ 179,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een neutraal en warm vloerkleed dat perfect past in de hedendaagse woonkamer. Dankzij de aardetinten kun je dit laagpolige vloerkleed heel goed neerleggen op een houten vloer.

Het Vloerkleed Neo Outlet is ontworpen door het meubelmerk Lalee. Het vloerkleed heeft een laagpolige structuur met een polhoogte van 11 mm. Hierdoor zorgt het vloerkleed niet voor al teveel stof en kun je de woonaccessoires gemakkelijk schoonmaken. Het vloerkleed is gemaakt van PP-Heatset. Dit betekend dat het vloerkleed slijtvat is en vlekken afstoot. Verder heeft het Vloerkleed Neo nette randen waardoor de afwerking perfect is. Dit is een outletmodel zonder originele verpakking.

Bruto gewicht14 kg.
KleurNeo 330 Beige
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% PP Heatset
Breedte200 cm.
Diepte290 cm.
Hoogte1.1 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!