Lalee Neo Vloerkleed Outlet Zilver

Lalee Neo Vloerkleed Outlet Zilver
€ 29,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een neutraal vloerkleed dat eigenlijk overal bij past. Het Vloerkleed Neo Outlet Zilver is een perfecte woonaccessoire! Dankzij de romantische print en de fijne materialen zorgt dit vloerkleed voor een stukje gezelligheid en comfort. Het tapijt is door het meubelmerk Lalee op de markt gebracht.

Door een laagpolige structuur is het vloerkleed gemakkelijk schoon te maken en te houden. Het vloerkleed heeft namelijk maar een poolhoogte van 11 mm. Verder is het Vloerkleed Neo Outlet Zilver netjes afgewerkt en vanonder voorzien van jute. Dit vloerkleed is een showroommodel. Het model is schoon, netjes en onbeschadigd.

Bruto gewicht14 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% PP Heatset
Breedte80 cm.
Diepte150 cm.
Hoogte1.1 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!