Lalee Neo Vloerkleed Outlet Zilver 333

Lalee Neo Vloerkleed Outlet Zilver 333
€ 179,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Nooit meer last van koude voeten als je op je bank zit dankzij dit heerlijke vloerkleed. Het Vloerkleed Neo Outlet Zilver 333 is echt een geweldige woonaccessoire welke ook nog voor een knusse sfeer in je woonkamer zorgt. Het vloerkleed heeft een poolhoogte van ongeveer 11 mm. en pollen die gemaakt zijn van PP-Heatset. Dit houdt in dat ze op een speciale manier gedraaid zijn.

De onderkant van het vloerkleed is afgewerkt met jute. Verder heeft het Vloerkleed Neo Outlet Zilver 333 heeft een prachtige print uitgevoerd in neutrale kleuren. Dit is een outletmodel zonder beschadigingen.

Bruto gewicht14 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% PP Heatset
Breedte200 cm.
Diepte290 cm.
Hoogte1.1 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!