Lalee Neo Vloerkleed Outlet Beige

Lalee Neo Vloerkleed Outlet Beige
€ 89,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit romantische vloerkleed is een blikvanger in je woonkamer. Het laagpolige tapijt is uitgevoerd in neutrale kleuren waardoor het model gemakkelijk te combineren is. Het gespecialiseerde meubelmerk Lalee heeft dit vloerkleed ontworpen. Het Vloerkleed Neo Outlet Beige heeft een poolhoogte van 11 mm. waardoor de woonaccessoire gemakkelijk is schoon te houden.

De pollen van het vloerkleed zijn gedraaid volgens het PP-Heatset principe wat zorgt voor een speelse look. Met dit vloerkleed zorg je voor een hoge dosis sfeer en warme in huis. Het Vloerkleed Neo Outlet Beige is een showroommodel welke schoon en netjes is.

Bruto gewicht6 kg.
KleurNeo 333 Beige
Materiaal100% PP Heatset
Breedte80 cm.
Diepte300 cm.
Hoogte1.1 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!