Lalee Monaco Vloerkleed Platina Outlet

Lalee Monaco Vloerkleed Platina Outlet
€ 229,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Vloerkleed Monaco is een speciaal vloerkleed dat heerlijk zacht aanvoelt. Dankzij de zachte materialen en strak geweven structuur is het vloerkleed net een warme deken. Daarnaast zorgt dit vloerkleed niet alleen voor warme voetjes, maar ook voor een warme sfeer in huis.

Het Vloerkleed Monaco Platina Outlet is ontworpen door het meubelmerk Lalee en met de handgeweven. De pollen hebben een hoogte van 45 mm. en de onderkant is uitgevoerd in katoen. Het tapijt is gemaakt van super soft polyesters en heeft dankzij de twee soorten draden een speelse uitstraling. Dit is een schoon showroommodel welke alleen heeft opgehangen.

Bruto gewicht17 kg.
KleurMON 444 Platina
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Garantie1 jaar garantie
Materiaal100% Polyester
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!