It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Lalee Mashad Oosters Vloerkleed

Lalee Mashad Oosters Vloerkleed
€ 84,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een oosters vloerkleed kan je in een klassieke of traditionele inrichting meer warmte en sfeer geven. Ook voor een iets wat saaie inrichting is dit laagpolige vloerkleed een prima aanwinst. Het vloerkleed is zeer dicht geweven met de beste materialen en heeft een polhoogte van 10 mm.

Het Mashad Vloerkleed is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen die stuk voor stuk bijzonder zijn. Iedere uitvoering van het vloerkleed is beschikbaar in vier maten waardoor het tapijt ook in jouw woning past. De warme diepe kleuren geven het vloerkleed een chique uitstraling. Met dit vloerkleed is de inrichting van je woning warm en sfeervol.

Leverbare afmetingen:

  • 80 x 150 cm.
  • 80 x 300 cm.
  • 160 x 230 cm.
  • 200 x 290 cm.
Bruto gewicht13 kg.
Materiaal100% PP Heatset
Breedte120 cm.
Diepte170 cm.
Hoogte0.9 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!