Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Lalee Lotus Vloerkleed

Lalee Lotus Vloerkleed
€ 39,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een vloerkleed kan de gehele sfeer in je woonkamer veranderden. Het Vloerkleed Lotus geeft je woonkamer een warme en huiselijke uitstraling waardoor je je thuis voelt in je eigen huis. Het vloerkleed is verkrijgbaar in diverse patronen uitgevoerd in neutrale aardetinten. Zo past het vloerkleed bij bijna iedere woonstijl.

Het Vloerkleed Lotus is afgewerkt met een mooie dikke rand en heeft een polhoogte van 12 mm. De kwalitatieve materialen zorgen voor een zachte structuur en een lange levensduur van het vloerkleed. Dit vloerkleed is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en maten waardoor het tapijt in iedere ruimte van je huis past.

Leverbare afmetingen:

  • 80 x 150 cm.
  • 120 x 170 cm.
  • 160 x 230 cm.
  • 200 x 290 cm.
Bruto gewicht10 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% PP-Heatset-Frisee
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!