Lalee Lambada Vloerkleed Zwart Outlet

Lalee Lambada Vloerkleed Zwart Outlet
€ 239,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Doe eens gek en ga voor kleur in je interieur! Met dit vloerkleed breng je een stukje gezelligheid direct in je woonkamer. Het Vloerkleed Lambada heeft een speelse barok-print welke is uitgevoerd in zwart en paars. De print komt nog meer tot uitdrukking dankzij de toevoeging van een leuk 3D-effect.

Het Vloerkleed Lambada Zwart Outlet is van het meubelmerk Lalee en volledig handgeweven. De zijkanten zijn netjes afgewerkt en het vloerkleed zelf is gemaakt van PP Heatset Frisee. Dit is een laagpolig model met een polhoogte van 14 mm. Van dit outletmodel ontbreekt de originele verpakking.

Bruto gewicht20 kg.
KleurLAM 451 Zwart/Violet
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% Polypropyleen-heatset-frise
Breedte200 cm.
Diepte290 cm.
Hoogte1.4 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!