Lalee Lambada Vloerkleed Zilver Outlet

Lalee Lambada Vloerkleed Zilver Outlet
€ 239,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een romantisch vloerkleed met een speelse barok-print. Het Vloerkleed Lambada valt zeker op in je woonkamer! Dit zachte vloerkleed is werkelijk een traktatie voor je voeten en maakt de ruimte direct comfortabeler.

Het Vloerkleed Lambada Zilver Outlet is ontworpen door het gespecialiseerd meubelmerk Lalee. Bovendien is het vloerkleed met de handgeweven en super netjes afgewerkt aan de zijkanten. De polhoogte van het vloerkleed is 14 mm. waardoor dit model als laagpolig bestempeld kan worden. Verder is het vloerkleed gemaakt van PP Heatset Frisee en heeft de print een leuk 3D-effect. Dit outletmodel is onbeschadigd en zonder originele verpakking.

Bruto gewicht20 kg.
KleurLAM 451 Zilver/Zwart
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% Polypropyleen-heatset-frise
Breedte200 cm.
Diepte290 cm.
Hoogte1.4 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!