It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Lalee Lambada Vloerkleed Outlet Zilver

Lalee Lambada Vloerkleed Outlet Zilver
€ 39,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Vloerkleed Lambada Outlet Zilver is een klassiek vloerkleed dat goed past bij een romantische of landelijke woonstijl. Het model behoort bij de collectie van het Duitse meubelmerk Lalee. Door de mooie afwerking en het leuke 3D-patroon is dit model een toppertje!

Het laagpolige vloerkleed is gemaakt van polypropyleen heatset frisse en heeft een poolhoogte van 14 mm. De onderkant is afgewerkt met jutte. Het Vloerkleed Lambada Outlet Zilver is volledig handgemaakt en uitgevoerd in de kleuren zilver en zwart. Het zwarte patroon heeft speels 3D-patroon. Dit outlet vloerkleed is uit de collectie van de fabrikant.

Bruto gewicht4 kg.
KleurLAM 451 Zilver/Zwart
MateriaalPolypropyleen
Breedte80 cm.
Diepte150 cm.
Hoogte0.9 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!