Lalee Lambada Vloerkleed Grijs Outlet

Lalee Lambada Vloerkleed Grijs Outlet
€ 239,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een vrolijk lijnenspel waarbij twee platinagrijs en beige zijn gecombineerd. Het Vloerkleed Lambada Grijs Outlet heeft een speels design en geeft hierdoor vrolijkheid aan je woonkamer. De woonaccessoires kan zowel met een klassieke als moderne woonsmaak worden gecombineerd.

Dit vloerkleed met een polhoogte van 14 mm. is ontworpen door het meubelmerk Lalee. Dankzij een speciaal weefproces, waarbij dit vloerkleed met de hand is geweven, kun je uitgaan van een kwaliteit karpet. Het Vloerkleed Lambada Grijs is volledig gemaakt van PP Heatset Frisee en heeft leuke 3D-details langs de sierlijke print. Dit is een outletmodel waarvan de originele verpakking ontbreekt.

Bruto gewicht22 kg.
KleurLAM 452 Platin/Beige
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% Polypropyleen-heatset-frise
Breedte200 cm.
Diepte290 cm.
Hoogte1.4 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!