Lalee Kashmir Vloerkleed Outlet

Lalee Kashmir Vloerkleed Outlet
€ 179,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Waan je in Oosterse sferen met het Vloerkleed Kashmir Outlet. Dit geweldige vloerkleed brengt een golf van gezelligheid en kleur met zich mee waardoor je woonkamer direct een geheel andere uitstraling krijgt.

Het gespecialiseerde meubelmerk Lalee heeft dit bijzondere vloerkleed ontworpen. Het Vloerkleed Kashmir heeft een polhoogte van 8 mm. en leuke beige franjes aan twee zijkanten. Dankzij de strak geweven structuur is het vloerkleed kwalitatief en lekker zacht. De woonaccessoires is gemaakt van viscose met een zijden touch en de onderkant van het vloerkleed is afgewerkt met katoen. Dit showroommodel heeft opgehangen en is hierdoor schoon en onbeschadigd.

Bruto gewicht9 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% Viscose
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!