Lalee Imperial Vloerkleed

Lalee Imperial Vloerkleed 500 cream
€ 109,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Vloerkleed Imperial is een bijzonder en opvallend vloerkleed. Het bekende meubelmerk Lalee heeft het tapijt ontworpen en geproduceerd. Bij dit laagpolige vloerkleed zijn bijzondere en hoogwaardige materialen gebruikt waardoor het vloerkleed je woonkamer verrijkt.

Het Vloerkleed Imperial is gemaakt van 100% soft touch acryl. Bovendien heeft het patroon van dit vloerkleed een speels 3D effect. De onderkant van het vloerkleed is gemaakt van katoen. Dit tapijt is verkrijgbaar in verschillende patronen, kleuren en maten. Dankzij een speciale weeftechniek heeft het Vloerkleed Imperial een hoge dichtheid. Als afwerking heeft dit laagpolige vloerkleed witte franjes aan de zijkant.

Bruto gewicht9 kg.
Materiaal100% Acrylic
Breedte120 cm.
Diepte170 cm.
Hoogte0.9 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!