Lalee Havanna Vloerkleed Zilver Outlet

Lalee Havanna Vloerkleed Zilver Outlet

€ 149,00

€ 99,95

incl. BTW

33% korting

Je voordeel is € 49,05

Niet meer leverbaar

Een trendy vloerkleed met een speels design en zachte structuur. Het Vloerkleed Havanna Zilver Outlet siert je woonkamervloer en zorgt voor een warme sfeer in je woonkamer. Het bekende meubelmerk Lalee heeft dit laagpolige vloerkleed ontworpen.

Het vloerkleed is gemaakt van PP heatset frisée en heeft mooie afgewerkte randen. Verder is het laagpolige vloerkleed handgeweven en heeft de print een leuk 3D-effect. Dankzij de neutrale uitvoering kun je dit vloerkleed gemakkelijk combineren met je woonkamer meubels. De polhoogte van het vloerkleed is 12 mm. waardoor de woonaccessoire onderhoudsvriendelijk is. Dit is een onbeschadigd en schoon showroommodel welke alleen opgehangen is.

Bruto gewicht10 kg.
KleurHAV 406 Zilver
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Garantie1 jaar garantie
Materiaal100% PP-Heatset-Frisee
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte1.2 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!