Lalee Havanna Vloerkleed Rood Outlet

Lalee Havanna Vloerkleed Rood Outlet
€ 149,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit vloerkleed is bij uitstek geschikt om meer warmte en sfeer in je woonkamer te creëren. Het vloerkleed valt op dankzij de warme, rode kleur en speelse barok-print. Daarnaast is het vloerkleed uitgevoerd in zachte en kwalitatieve materialen.

Het Vloerkleed Havanna Rood Outlet is perfect afgewerkt middels een rand. De polhoogte van dit vloerkleed is 12 mm. Dankzij de laagpolige structuur is de woonaccessoires gemakkelijk in onderhoud. Het vloerkleed is van het meubelmerk Lalee en handgeweven met gedraaide polypropyleen heatset frisse draden. De zwart print heeft een leuk 3D-effect. Dit is een schoon en netjes outletmodel van het Vloerkleed Havanna.

Bruto gewicht10 kg.
KleurHAV 415 Rood
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% PP-Heatset-Frisee
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte1.2 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!