Lalee Havanna Vloerkleed Outlet Groen

Lalee Havanna Vloerkleed Outlet Groen
€ 89,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit vrolijke vloerkleed zal je zeker opvallen. Het model heeft een neutrale kleur met een opvallende, groene bloem. Het Vloerkleed Havanna Outlet Groen is hierdoor perfect om een kleuraccent aan te brengen in je interieur.

Het tapijt is door het meubelmerk Lalee ontworpen. Met een poolhoogte van 12 mm. is dit tapijt laagpolig. Het Vloerkleed Havanna Outlet Groen is gemaakt van polypropyleen heatset frisee en heeft aan de onderkant een afwerking van jutte. Ook is het vloerkleed handgemaakt en heeft het patroon een 3D-effect. Dit outlet vloerkleed is de laatste uit de serie. Dit model is dus niet meer leverbaar.

Bruto gewicht6 kg.
KleurHAV 420 Groen
Materiaal100% PP-Heatset-Frisee
Breedte120 cm.
Diepte170 cm.
Hoogte1.2 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!