Lalee Gizem Vloerkleed

Lalee Gizem Vloerkleed
€ 84,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Verrijk je woonkamer met dit bijzondere vloerkleed van het meubelmerk Lalee. Het Vloerkleed Gizem heeft een zachte en warme uitstraling wat ervoor zorgt dat het vloerkleed een gezellige sfeer met zich meebrengt. Het laagpolige vloerkleed is geweven met hoogwaardige materialen wat je ook echt ziet en voelt. Dankzij het gebruik van 85% acrylic en 15% polyester voelt het vloerkleed extra zacht aan. Bovendien heeft het vloerkleed een hoge dichtheid wat een lange levensduur garandeert.

Het Vloerkleed Gizem is verkrijgbaar in speelse patronen, vrolijke kleuren en diverse maten. Dankzij het 3D effect in het patroon heeft het laagpolig vloerkleed een speelse look.

Bruto gewicht9 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal85% Acrylic en 15% polyester
Breedte120 cm.
Diepte170 cm.
Hoogte0.9 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!