Lalee Fashion Vloerkleed

Lalee Fashion Vloerkleed
€ 44,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Vloerkleden maken je woonkamer, slaapkamer of hal warm en gezellig. Het Vloerkleed Fashion is typisch een vloerkleed waar je je comfortabel bij voelt. Het vloerkleed heeft een hoogpolige structuur met een polhoogte van 35 mm. Voor een extra zacht gevoel is het vloerkleed uitgevoerd in de beste materialen die de 'soft touch' van het tapijt creëren.

Het vloerkleed is verkrijgbaar in verschillende artistieke designs. Iedere design is uitgevoerd in twee kleurenopties en vier maten. Zo is dit fleurige vloerkleed van het merk Lalee een must have voor in iedere woning. Creëer huiselijkheid in je woning met dit hoogpolige vloerkleed.

Leverbare afmetingen:

  • 80 x 150 cm.
  • 120 x 170 cm.
  • 160 x 230 cm.
  • 200 x 290 cm.
Bruto gewicht10 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% PP-Heatset-Frisee
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!