Lalee Eternity Vloerkleed

Lalee Eternity Vloerkleed Poeder Roze
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een tijdloos ontwerp dat gekenmerkt wordt door echte romantiek! Het Vloerkleed Eternity is zeker een topstuk in je woonkamer. Het model heeft een rijke en luxurieuze uitstraling en voelt heerlijk zacht aan dankzij de zijde touch. Het meubelmerk Lalee heeft dit prachtige vloerkleed ontworpen. Het laagpolige tapijt is gemaakt van viscose met natuurlijke vezels waardoor het model zacht aanvoelt.

Daarnaast is het laagpolige vloerkleed handgeknoopt waarbij een 3D effect is verweven langs de patronen. Door de hoge weefdichtheid komen de kleuren en patronen van het Vloerkleed Eternity heel mooi tot hun recht. Dit model is in verschillende kleuren te bestellen.

Bruto gewicht16 kg.
Materiaal100% Viscose
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte0.8 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!