Lalee Esprit Vloerkleed Outlet

Lalee Esprit Vloerkleed Outlet
€ 149,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Haal de kleur in huis met dit prachtige vloerkleed van het meubelmerk Lalee. Het Vloerkleed Esprit Outlet is bijzonder kleurrijk en heeft een artistiek patroon dat direct je aandacht trekt. Het tapijt is gemakkelijk schoon te maken en te houden dankzij de laagpolige structuur. Daarnaast is het vloerkleed netjes afgewerkt aan de zijkanten.

Dit kleurrijke vloerkleed is perfect om een iets wat saaie woonkamer of ruimte helemaal op te fleuren. Dankzij de verschillende kleuren kun je dit vloerkleed ook combineren met diverse gekleurde woonaccessoires. Het Vloerkleed Esprit Outlet is nieuw verpakt. Een schoon en onbeschadigd outletmodel.

Bruto gewicht10 kg.
KleurESP 306 Regenboog
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% PP Heatset Frisee
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte1.2 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!