Lalee Esprit Vloerkleed Outlet 306

0 10 9 1 Lalee Esprit Vloerkleed Outlet 306
Lalee Esprit Vloerkleed Outlet 306

€ 54,95

€ 39,95

incl. BTW

27% korting

Je voordeel is € 15,00

Niet meer leverbaar

Met het Vloerkleed Esprit Outlet kun je echt jouw woonmaker opfleuren. Het model valt op dankzij de veelzijdigheid aan kleuren en patronen. Het meubelmerk Lalee heeft dit model ontworpen. Het vloerkleed heeft een laagpolige structuur en mooi afgewerkte randen. De poolen zijn gemaakt van polypropyleen en volgens het heatset frisee principe geweven.

Hierbij zijn verschillende draden met elkaar verweven zodat het vloerkleed speels aandoet. Dit laagpolig vloerkleed is 80 bij 150 cm. groot en past hierdoor zelfs in de kleinste kamers. Het Vloerkleed Esprit Outlet is helaas uit de collectie waardoor dit model met korting te bestellen is.

Bruto gewicht3 kg.
KleurESP 306 Regenboog
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% PP Heatset Frisee
Breedte80 cm.
Diepte150 cm.
Hoogte1.2 cm.
Klantbeoordelingen
1 beoordeling(en)
9

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!