Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Lalee Elmas Vloerkleed

Lalee Elmas Vloerkleed
€ 44,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met dit hoogpolige vloerkleed veranderd je woonkamer in een warme en stijlvolle plek. Het Vloerkleed Elmas behoort tot de nieuwste collectie van het merk Lalee. Dankzij de kwalitatieve materialen en dichte weefstructuur geeft dit hoogpolige vloerkleed je een gevoel van luxe.

Het vloerkleed heeft een polhoogte van 30 mm. en is afgewerkt met een mooie dikke rand. Voor een extra chique uitstraling is het hoogpolige Vloerkleed Elmas geweven met glimmende Lurex draden. Je kunt het vloerkleed bestellen in verschillende kleuren in vijf maten. Richt je woonkamer in zoals jij dat wilt met het hoogpolige Vloerkleed Elmas.

Leverbare afmetingen:

  • 80 x 150 cm.
  • 80 x 300 cm.
  • 120 x 170 cm.
  • 160 x 230 cm.
  • 200 x 290 cm.
Bruto gewicht10 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal50% Polyester , 50% PP-Heatset Frisee
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!