Lalee Contempo Vloerkleed Outlet Bruin

Lalee Contempo Vloerkleed Outlet Bruin
€ 54,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een vloerkleed met een zeer lage structuur. Het Vloerkleed Contempo Outlet Bruin is heel goed schoon te maken en daardoor perfect voor in leefruimtes. Dit model is door het meubelmerk Lalee ontworpen en uitgevoerd in een mooie kleur.

Het Vloerkleed Contempo Outlet Bruin is gemaakt van polyester met een hoogte van 7 mm. De onderkant van het laagpolig vloerkleed is afgewerkt met jutte. Door de mooie bruine kleuren en het leuke patroon heeft dit vloerkleed een speelse uitstraling. Je kunt het tapijt ook heel gemakkelijk combineren. Het model is 120x170 cm. groot waardoor het outlet vloerkleed past in kleinere ruimtes.

Bruto gewicht4 kg.
KleurKoffie
Materiaal100% PP-BCF
Breedte120 cm.
Diepte170 cm.
Hoogte0.7 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!