Lalee Carling Kindervloerkleed

Lalee Carling Kindervloerkleed
€ 44,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Vrolijke kleuren en een speelse design. Dit eigentijdse kindervloerkleed voldoet aan al jouw wensen en behoeften. Dankzij de kwalitatieve materialen is het design Vloerkleed Carlin bestand tegen jouw kids waardoor je ze met een gerust hart kunt laten spelen. Richt de kinderkamer of de speelplek compleet dit met dit vrolijke tapijt.

Naast sfeervol is dit speelse vloerkleed ook veilig voor jouw kinderen. Zo kunnen ze zich niet bezeren of hard vallen tijdens het spelen. Daarnaast geeft het warme vloerkleed een gevoel van luxe en huiselijkheid waardoor de slapeloze nachten van je kleine voor jou een stukje aangenamer worden. Je kinderkamer zal nooit meer het hetzelfde zijn met dit sfeervolle Vloerkleed Carlin.

Het design kindervloerkleed is laagpolig uitgevoerd. Dit is een groot voordeel aangezien het tapijt makkelijk is schoon te maken en te houden. Daarnaast trekt het Vloerkleed Carlin ook minder stof aan wat natuurlijk beter is voor de gezondheid van je kids. Door de leuke motieven creëer je met dit design vloerkleed een gezellige en huiselijke sfeer in de kinderkamer waardoor je kleine elke dag met een glimlach opstaat.

Natuurlijk moet een kindertapijt vrolijk zijn. Dankzij de verschillende motieven van stippen, strepen, bloemetjes en letters kun je niet om dit design vloerkleed heen. Het Vloerkleed Carlin combineer vrolijke afbeeldingen met strakke lijnen waardoor je hem met iedere stijl kunt combineren. Zowel bij je houten als je witte kinderkamer meubels straalt dit vloerkleed van elegantie. Maak van de kinderkamer een gezellige plek waar je kleine graag wilt spelen met dit warme kindertapijt.

Om de kwaliteit te waarborgen is dit vloerkleed met de hand geweven. Het merk Tulp heeft haar jarenlange ervaring gebruikt om een uniek kindervloekleed te ontworpen die hoge ogen gooit. Het Vloerkleed Carlin is uitgevoerd in 100% PP Heatset-Frisée wat een lange levensduur garandeert. Genieten samen met je kids van de diepe kleuren en de fijn geweven structuur van dit warme vloerkleed.

De polhoogte van het Vloerkleed Carlin is 13 mm. en het gewicht is 2.500 gram per vierkante meter. De speelse motieven op het vloerkleed zijn geweven is een 3D structuur wat voor nog meer gezelligheid in de kinderkamer zorgt.

Leverbare afmetingen:

  • 100x150 cm.
  • 133x190 cm.
Bruto gewicht6 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% PP-Heatset-Frisee
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!