Lalee Captain Kindervloerkleed Outlet

Lalee Captain Kindervloerkleed Outlet
€ 109,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een zacht kindervloerkleed is natuurlijk belangrijk voor in de kinderkamer. Met een vloerkleed zorg je niet alleen voor een stukje warmte, maar ook voor een veilige speelplek voor je kids. Het meubelmerk Lalee heeft daarom het Kindervloerkleed Captain op de markt gebracht.

Dit leuke vloerkleed is speciaal ontworpen voor in een stoere jongenskamer. De donkere kleuren en stoere piratenprint zorgen ervoor dat het vloerkleed echt opvalt. Dankzij de laagpolige structuur is het kindervloerkleed bovendien gemakkelijk schoon te houden, iets wat niet onbelangrijk is in een kinderkamer.

Bruto gewicht5 kg.
KleurZwart
Materiaal100% PP Heatset Frisee
Breedte120 cm.
Diepte180 cm.
Hoogte1 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!