Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Lalee Beste Vloerkleed

Lalee Beste Vloerkleed
€ 64,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het fleurige Vloerkleed Beste van het merk Lalee is er één die straalt. Het vloerkleed is ontworpen met frisse kleuren die je direct een goed gevoel geven. De kleuren van het vloerkleed zijn mooi op elkaar afgestemd waardoor het geheel kloppend is. De patronen zijn geweven in 3D effect waardoor het vloerkleed nog meer opvalt.

Het Vloerkleed Beste is laagpolig uitgevoerd met een polhoogte van 12 mm. Het vloerkleed is tevens voorzien van Lurex draden die het geheel laten stralen. Met dit laagpolige vloerkleed geef je je woning net dat extra sfeertje waar jij je thuis in voelt.

Leverbare afmetingen:

  • 80 x 150 cm.
  • 80 x 300 cm.
  • 120 x 170 cm.
  • 160 x 230 cm.
  • 200 x 290 cm.
Bruto gewicht10 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% Acryl
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!