Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Lalee Avantgarde Vloerkleed

Lalee Avantgarde Vloerkleed
€ 89,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit vloerkleed van het merk Lalee staat voor comfort, kwaliteit en stijl. Het Avantgarde Vloerkleed behoort tot de nieuwste collectie en is een echte pronkstuk in je woning. Het laagpolige vloerkleed heeft een polhoogte van 9 mm. en is hierdoor onderhoudsvriendelijk.

Ondanks de laagpolige structuur is het vloerkleed erg zacht. Het Vloerkleed Avantgarde is zeer dicht geweven met de beste materialen. De onderkant van het vloerkleed is uitgevoerd in katoen. Het vloerkleed is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en vier maten. Ieder model is voorzien van een speciaal 3D effect wat het geheel een speelse uitstraling geeft.

Leverbare afmetingen:

  • 80 x 150 cm.
  • 80 x 300 cm.
  • 160 x 230 cm.
  • 200 x 290 cm.
Bruto gewicht12 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% Acryl
Breedte0 cm.
Diepte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!