Lalee Avantgarde Vloerkleed Outlet

Lalee Avantgarde Vloerkleed Outlet
€ 279,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit bijzondere vloerkleed zal ongetwijfeld bijdragen aan een warme en gezellige sfeer in je woning. Het Vloerkleed Avantgarde Outlet is ontworpen door het meubelmerk Lalee en heeft een romantische print met een speels 3D-effect.

Het vloerkleed is gemaakt van acryl met een polhoogte van 9 mm. waardoor het tapijt een laagpolige structuur heeft. De warme paarse kleur versterkt het barok-patroon waardoor het vloerkleed een romantische look heeft. Voor een stukje extra comfort heeft het Vloerkleed Avantgarde een soft-touch oppervlak en een hoge weefdichtheid. De onderkant van het vloerkleed is uitgevoerd in katoen. Dit outletmodel heeft in onze showroom gehangen.

Bruto gewicht12 kg.
KleurAVA 100 Violet
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% Acryl
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte0.9 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!