Lalee Avantgarde Vloerkleed Outlet Crème

Lalee Avantgarde Vloerkleed Outlet Crème
€ 279,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Heb je donkere meubels of juist een donkere vloer? Dan kan dit vloerkleed het geheel een stuk vriendelijke maken. Maar ook als je juist een liefhebber bent van lichte kleuren is het Vloerkleed Avantgarde Outlet Crème een perfecte woonaccessoire. Het vloerkleed van het meubelmerk Lalee heeft een speelse rand waarbij de print is voorzien van een 3D-effect.

Met een poolhoogte van 9 mm. heeft dit vloerkleed een laagpolige structuur wat vele voordelen met zich meebrengt. Zo is het vloerkleed makkelijk te reinigen, wel zo handig bij een crèmekleurig tapijt.

Bruto gewicht12 kg.
KleurAVA 101 Cream
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% Acryl
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte0.9 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!