Lalee Amigo Star Kindervloerkleed

Lalee Amigo Star Kindervloerkleed
€ 74,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een leuk kindervloerkleed geeft niet alleen en gezellige sfeer maar ook een stukje veiligheid en genegenheid. Het Kindervloerkleed Star is daarom een perfecte aanwinst. Het kindervloerkleed is ontworpen door het meubelmerk Lalee en handgeweven. Het Kindervloerkleed Star heeft een stoere look en is geschikt voor in een echte jongenskamer.

Met dit vloerkleed creëer je zeker een glimlach op het gezicht van je kleine man. Bovendien heeft het kindervloerkleed een 3D patroon wat zorgt voor een speels effect. Het tapijt is zacht en gemakkelijk schoon te maken dankzij de laagpolige structuur. Fleur de kinderkamer op met het Laagpolige Vloerkleed Amigo Star.

Bruto gewicht10 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% PP Heatset Frisee
Breedte120 cm.
Diepte170 cm.
Hoogte1.2 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!