Lalee Amigo Puzzle Kindervloerkleed

Lalee Amigo Puzzle Kindervloerkleed
€ 74,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit is een perfect kindervloerkleed voor ieder kind dat van kleuren houd. Het Vloerkleed Amigo Puzzle is kleurrijk en speels. Het bekende meubelmerk Lalee heeft dit vloerkleed speciaal voor in de kinderkamer ontworpen. Het Vloerkleed Amigo Puzzle heeft een laagpolige structuur en heeft een speels 3D motief. Een voordeel hiervan is dat het vloerkleed gemakkelijk is schoon te maken, wat natuurlijk niet onbelangrijk is in een kinderkamer.

Dankzij de veelvoud aan kleuren past het laagpolige kindervloerkleed bij veel kinderkamer meubels. Met dit laagpolige kindervloerkleed fleur je iedere kinderkamer helemaal op. Maak je kids blij met het Kindervloerkleed Amigo Puzzle.

Bruto gewicht10 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% PP Heatset Frisee
Breedte120 cm.
Diepte170 cm.
Hoogte1.2 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!