Lalee Amigo Pirates Kindervloerkleed 100x150 cm.

Lalee Amigo Pirates Kindervloerkleed 100x150 cm.
€ 49,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met dit leuke kindervloerkleed worden de slapeloze nachten van je kind een stukje leuker en gezelliger. Het kindervloerkleed is erg zacht waardoor hij niet alleen voor je kleine maar ook voor jou erg comfortabel is. Door de hoogwaardige materialen kun je op het Vloerkleed Pirates small bouwen en genieten van een warme en huiselijke kinderkamer.

Kindervloerkleed Pirates Small is voorzien van stoere piraten, een echte schatkist en een gevaarlijke piratenboot. Het design blauwe tapijt bevat alles om een glimlach op het gezicht van jouw kleine man te toveren. Door de 3D structuur van het vloerkleed vallen de afbeeldingen extra goed op wat voor nog meer gezelligheid zorgt. Richt de kinderkamer of de speelplek compleet in met dit stoere vloerkleed en geniet elke dag van jouw inrichting.

Bruto gewicht6 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% PP-Heatset-Frisee
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!