Lalee Amigo Piraten Kindervloerkleed

Lalee Amigo Piraten Kindervloerkleed
€ 84,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een stoer kindervloerkleed voor een echte jongenskamer. Het Kindervloerkleed Amigo Piraten is ontworpen door het meubelmerk Lalee en uitgevoerd in kwalitatieve materialen. Bovendien is het laagpolige kindervloerkleed met de hand geweven waardoor dit tapijt nog specialer is.

Het kindervloerkleed heeft een stoere look met echte piraat en schatkist. Het patroon heeft een 3D effect wat zorgt voor een speels effect. Met dit kindervloerkleed geef je de jongenskamer een gezellige en warme sfeer. Bovendien is het kindervloerkleed heerlijk om op te spelen en natuurlijk gemakkelijk schoon te maken dankzij de laagpolige structuur. Het kindervloerkleed is verkrijgbaar in verschillende maten.

Bruto gewicht10 kg.
KleurAMI 316 Pirate
Materiaal100% PP Heatset Frisee
Breedte120 cm.
Diepte170 cm.
Hoogte1.2 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!