Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Ladeblok Asis

Ladeblok Asis
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met een stijlvol design ladeblok maak jij de inrichting van je werkplek compleet. Een ladeblok is vooral een functioneel meubel waar je al je spullen in kunt opbergen. Het metalen Ladeblok Asisi heeft naast een functioneel ontwerp ook een weergaloos design waardoor jij elke dag met plezier aan je werk gaat.

Het design Ladeblok Asis is onder toeziend oog van het Duitse merk Germania ontworpen en geproduceerd. Door de expertise van het merk ben jij verzekerd van een degelijk ladeblok die jou nooit zal teleurstellen. Het design ladeblok is uitgevoerd in kwalitatieve materialen wat niet alleen de stevigheid garandeert maar ook lange levensduur verzekert.

Zo kun je eindeloos genieten van jouw ladeblok en wordt het werken een stukje leuker en gemakkelijker. Je ladeblok is natuurlijk jouw rechterhand tijdens je werk en studie. Je kunt je ladeblok gebruiken om al je losse bureauartikelen in op te bergen. Hierdoor creëer je een opgeruimde en rustige werkplek waardoor je niet afgeleid kunt worden tijdens jouw werk. Daarnaast maak je met het metalen Ladeblok Asis je werkplek een stukje gezelliger waardoor je dagelijks met plezier kunt werken.

Dit stijlvolle ladeblok is voorzien van vijf lades die je gemakkelijk kunt openen en sluiten. De lades zijn aan de voorkant voorzien van een opening waardoor het strakke design gewaarborgd blijft. Door de verschillende lades heb je genoeg opbergruimte om niet alleen je bureauaccessoires maar ook overige spullen zoals mappen, blaadjes of rapporten netjes kunt opbergen. Het Ladeblok Asis van het merk Germania voldoet aan al jouw wensen en behoeften en maakt je werk een stukje gemakkelijker.

Natuurlijk kun je het design ladeblok goed gebruiken in je kantoor. Maar ook in je werkkamer thuis of in je woonkamer naast je bureau komt dit stijlvolle ladeplak goed van pas. Je interieur zal nooit meer hetzelfde zijn met het Ladeblok Asis waardoor je elke dag volop kunt genieten van jouw inrichting. Het metalen ladeblok is voorzien van vier wieltjes waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen en neer kunt zetten waar jij dat wilt.

Het Ladeblok Asis is volledig uitgevoerd in kwalitatief hout wat de kwaliteit garandeert. Wat dit design ladeblok onderscheid van de standaard ladeblokken is de speciale afwerking. Het design ladeblok is namelijk volledig afgewerkt met metaal wat voor een modern tintje zorgt. Hierdoor is het design ladeblok niet alleen neutraal maar ook een echte blikvanger in jouw inrichting.

Extra leuk aan dit design ladeblok zijn de verschillende kleuren. Het Ladeblok Asis is aan de zijkanten en aan de binnekasten afgewerkt met wit metaal. Voor de bovenkant en de voorkanten van de lades kun je kiezen uit maar liefst zes verschillende vrolijke kleuren. Zo kun je kiezen voor zwart, wit, rood, blauw, geel en grijs. Met dit metalen ladeblok creëer je dus een stukje gezelligheid in jouw werkplek.

Bruto gewicht20 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!