Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Kledingkast Vian

Kledingkast Vian
€ 399,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Kledingkast Vian heeft een frappant design waarmee u de trend in huis haalt. Deze 2-deurs kast voor de babykamer is voorzien van een hanger, 2 brede legplanken en een grote lade voor de kleertjes van de kleine. De boogjes en de onderscheiden handgrepen geven deze babykast een elegante uitstraling.

Vian kledingkast is gemaakt van MDF hout waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Combineer de kledingkast met de commode en babybed uit de Vian lijn van Child Wood.

Bruto gewicht80 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht75 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!