Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Kledingkast Mitzi

Kledingkast Mitzi
€ 799,00

of per maand vanaf € 17,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Mitzi kledingkast is een perfecte combinatie van design en kwaliteit. Het materiaal massief hout garandeert u een lange levensduur. Mitzi is een 2-deurs kast bestaande uit een hanger en 3 brede legplanken voor het netjes opruimen van alle kleertjes van uw baby. Deze deugdelijke kast heeft een moderne uitstraling en biedt u functionaliteit.

Deze 2-deurs kast behoort tot de Pepe lijn van Child Wood en is te combineren met de commode en babybed uit dezelfde lijn.

Bruto gewicht61 kg.
KleurWit
Netto gewicht57 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!