Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Kledingkast Bibian

Kledingkast Bibian
€ 699,00

of per maand vanaf € 15,31

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Bibian is een mooi zuiver wit 2-deurs kledingkast voor de modern ingericht babykamer. Binnen de deuren vindt u een hanger en twee legplanken, ruim genoeg voor alle kleertjes en andere spullen van uw kindje. De extra grote lade onderaan, voorzien van soft-closing systeem, is zeer handig voor kleinere spullen en speelgoed.

Deze stijlvolle linnenkast is gemaakt van MDF hout en is wit gelakt. De 2-deurs kast is een onderdeel van de Bibian lijn van Child Wood en te combineren met de commode en baby- of peuterbed uit dezelfde lijn.

Bruto gewicht94.6 kg.
KleurWit
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!