Klantenservice

 

  • Betaalmethoden

   Betaalmethoden

   Bij Trendymeubels.nl kun je met een gerust hart je nieuwe meubels afrekenen. In samenwerking met Buckaroo garanderen wij een betrouwbare betaalomgeving waar jouw gegevens veilig zijn. Je kunt bij ons zelf bepalen hoe je een bestelling afrekent. Bovendien reken je jouw meubels af in een beveiligde betaalomgeving.

   Lees verder


  • Bezorgen

   Bezorging en Ophalen

   Wij bezorgen jouw bestelling GRATIS en snel in Nederland en België. Wanneer je niet thuis wilt wachten kun je een bestelling ook ophalen in de showroom in Schiedam. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je bestelling op zaterdag te laten bezorgen. Bepaal dus zelf hoe, waar en wanneer je meubels worden bezorgd.

   Lees verder


  • Ruilen en retour

   Ruilen en Retourneren

   Wil je een bestelling retourneren? Dat is geen enkel probleem. Bij Trendymeubels.nl kun je een bestelling gratis retourneren en wel binnen 100 dagen. Wij halen de meubels netjes bij je thuis op en storten het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen terug op je rekening. Zo wordt online shoppen een stuk leuker en gemakkelijker. 

    

   Lees verder


  • Beschadigd product - Trendymeubels

   Beschadigd product

   Ondanks onze goede zorgen kan het voorkomen dat een product incompleet of beschadigd bij jou thuis geleverd wordt. Dit is natuurlijk heel erg vervelend, vooral als je hierdoor niet verder kunt met inrichten. Geef je claim daarom zo snel mogelijk door aan onze klantenservice. Wij nemen jouw claim direct in behandeling. 

   Lees verder


  • Jouw voordelen - Trendymeubels

   Jouw voordelen

   Bestellen bij Trendymeubels.nl betekend genieten van vele voordelen. Je kunt rekenen op een perfecte servcie waardoor online je meubels kopen een belevenis wordt! Zo bieden wij GRATIS bezorging en retour en garanderen wij een goede kwaliteit en leuk design. Dat is de service van Trendymeubels.nl.

   Lees verder


  • Veelgestelde vragen

   Veelgestelde vragen

   Heb je vragen over onze service of producten? Bij veelgestelde vragen vind je de meest gestelde vragen van onze klanten met de antwoorden van Trendymeubels.nl overzichtelijk op een rij. Staat jouw vraag er niet bij? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen je graag verder met al je vragen.

   Lees verder


  • Kasten configurator

   Kasten configurator

   Zelf je kledingkast samenstellen? Dan kan dankzij de kasten configurator van Trendymeubels.nl. Download nu de kasten configurator en ga direct zelf aan de slag! Bepaald het formaat, de kleur en de indeling van jouw kledingkast en voeg accessoires zoals spiegels en lampen toe om het plaatje compleet te maken.

   Lees verder


  • MEUBELMONTAGEDIENST

   Meubelmontagedienst

   De meeste meubels worden als bouwpakket geleverd, tenzij anders is aangegeven. Ben je niet zo handig of heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan? Dan kun je onze professionele meubelmontagedienst inschakelen. Tegen een kleine vergoeding zetten onze vakmensen je meubels dan netjes en snel in elkaar.

   Lees verder


  • Review - Trendymeubels

   Reviews

   Ben je benieuwd naar de ervaring van andere klanten? Via een onafhankelijk review systeem kan iedereen zijn of haar mening geven over onze service en de producten. Voordat jij een aankoop doet kun je dus eerst even lezen hoe andere klanten ons beoordelen. We hebben al vele positieve revieuws, iets waar we best trots op zijn. 

   Lees verder