Bureau Emily

Bureau Emily
€ 149,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Emily vervult de droom van elk meisje die een bureau in haar kamer wil want Emily is trendy, stevig en multifunctioneel. Uw kind maakt haar huiswerk op haar eigen bureau welke trendy roze accenten heeft.

Dit kinderbureau is verstelbaar in hoogte en groeit dus met uw kind mee. Het tafelblad is naar boven te kantelen en dient op deze manier als tekentafel.

Interlink SAS heeft dit model uitgevoerd in MDF hout en gecombineerd met metalen frame. Combineer dit stijlvolle bureau met een ergonomische bureaustoel uit onze collectie om een gezonde zithouding voor uw kind te creëren.

Bruto gewicht23 kg.
KleurWit
Netto gewicht21 kg.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten