Bureau Christian

Bureau Christian
€ 149,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Flexibiliteit en design is perfect gecombineerd met dit model van Interlink SAS. Kinderbureau Christian voldoet aan alle eisen voor een kinder/tekentafel.

Christian is in hoogte verstelbaar en groeit dus met uw kind mee. Het kantelbare tafelblad is uitgevoerd in MDF hout en dient ook als tekentafel. Het model is zeer stevig dankzij de metalen frame gecombineerd met kunststof hoeken.

Combineer dit bureau met een ergonomische bureaustoel uit onze collectie voor een langdurige goede zithouding van uw kind. Neem ook een kijkje in ons fraai assortiment van ladeblokken voor een totale oplossing in de kinderkamer. Stijlvolle kinderbureau Christian is leverbaar in wit.

Bruto gewicht23 kg.
KleurWit
Netto gewicht21 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten
€ 119,00