Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Kinderbed Casa Bianca

Kinderbed Casa Bianca
€ 749,00

of per maand vanaf € 16,40

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een boomhuis, een speelhok, een eigen nestje of een geheim plekje. Voor ieder kind is Casa Bianca een andere beleving. Casa Bianca is een speels kinderbed in de vorm van een boomhut zodat de kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. De avonturiers onder hen zullen hiervan genieten. En na een vermoeiende dag heerlijk erin slapen.

Casa Bianca is gemaakt van massief hout waardoor het bed robuust is en een lange levensduur heeft. Deze hoogslaper is makkelijk bereikbaar voor kinderen dankzij de stevige trap. Combineer dit stijlvol kinderbed/boomhut met de bijpassende 2-deurs kledingkast.

Deze kinderbed wordt geleverd met een lattenbodem.

Bruto gewicht103 kg.
KleurWit
Netto gewicht95 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!