Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Keukentrolley Snack

Keukentrolley Snack
€ 59,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Functionaliteit gecombineerd met design als een handig keukenhulpje. Deze keukentrolley biedt u naast veel bergruimte ook een extra aanrecht in de keuken.

De walnoot kleur keukentrolley is uitgevoerd in metalen frame. Het model is tevens voorzien van wielen met remmen waarmee u deze makkelijk heen en weer kunt verplaatsen. Het tafelblad is gemaakt van MDF hout en heeft een totaal draagvermogen van 25 kg.

Snack keukentrolley is LGA-getest en is dus gecontroleerd op veiligheid, eigenschappen,bruikbaarheid, presentatie, elektromagnetische compatibiliteit (EMC) en hygiëne door de onafhankelijke Testinstituut LGA QualiTest GmbH.

Bruto gewicht12 kg.
KleurWalnoot
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht10 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!